Färnebofjärdens nationalpark

Dagstur med kajak lör 15/9 kl. 10-15

Följ med på en dagstur i kajak i Färnebofjärdens nationalpark lördag 15/9. Då hösten närmar sig hoppas vi på att få se flyttfåglar på sin färd söderut och träden som byter färg på sina lövverk.

Vi kommer vara ute i 5 timmar varav paddlingen beräknas ta 3,5-4 timmar. Under turen kommer vi stanna för egen medhavd lunch och fika.

Den här turen riktar sig till dig som har paddlat en del förut och som har bra grundkondition då det blir en längre sträcka.

Vid åska eller hård vind (6m/s) blir turen inställd eller uppskjuten.

Datum: 15/9
Tid: 10:00-15:00
Pris: 450 kr/person. Kajak, flytväst, paddel, kapell och guide ingår i priset.
Ta med: Kläder efter väder, ombyteskläder och handduk, egen lunch och fika, vattenflaska, solglasögon/keps (eller regnjacka om vi har otur).

Begränsat antal platser, singel- och dubbelkajaker.

Mötesplats: Strångnäs (Koordianter: 60.217238, 16.795958), kör förbi den gamla “Förbud mot trafik med motordrivet fordon” -skylten då den inte gäller längre.

Föranmälan senast 2 dagar innan turen till Jack Hicks; 073-24 37 821, info@multiadventures.se.

Arrangör: Multiadventures Sweden