Färnebofjärdens nationalpark

Hitta Vilse lör 22/9 kl. 13-15

Välkommen till en familjeaktivitet där vi lär oss vad man kan göra om man gått vilse för att klara sig bättre och snabbare bli hittad.

Nu är det dags igen! :) Hitta Vilse-kursen som vi hade i juni drog fullt hus, med närmre 30 personer på reservlistan! Vi erbjuder nu därför ett nytt tillfälle att lära sig vad man kan göra om man gått vilse.

Vi lyssnar till en Vilsesaga och går en Vilsestig med spännande stationer. Aktiviteten är lämplig för barn i åldern 4-12 år, tillsammans med vuxen. Då denna aktivitet brukar bli fullsatt önskar vi att max en vuxen per familj deltar, så att så många barn som möjligt får chansen att vara med.

Cia Holmberg från Civilförsvarsförbundet leder kursen.

Samling: lör 22/9 kl. 13.00 vid nationalparkens huvudentré, på Mattön, ca 2.5 km sydost om Gysinge. Koordinater: wgs84 60.27040, 16.90761
Ta med kläder efter väder och fika.
Föranmälan till naturum senast 20 september; farnebofjarden@lansstyrelsen.se, 010-225 15 16. Max 20 deltagare inkl vuxna.

Välkomna!