Färnebofjärdens nationalpark

Tur på snöskor

Vill du pröva en ny aktivitet på snön? Kom och gå snöskor i Färnebofjärdens nationalpark tillsammans med Multiadventures!

Vi passar in snöskorna och har en snabb genomgång om gångteknik sedan bär det av in i det vita. Har vi tur får vi syn på färska spår i snön eller kanske rent av något djur som inte gått i vinterdvala. Vi kommer gå med snöskorna i ca 1 timme.

Vi avslutar med korvgrillning för dem som vill vid en av nationalparkens grillplatser. Medtag då egen korv eller annat att grilla.

Datum: 12/1

Tid: 10:30-11:45

Pris: 200 kr/person. Betalning med Swish eller kontanter på plats.

Begränsat antal platser. Skostorlekar 35-50

Mötesplats: Huvudentrén till nationalparken, i Sevedskvarnsområdet på Mattön, ca 2,5 km sydost om Gysinge. Samling vid informationsskyltarna. Koordinater WGS 84 60.27040, 16.90757.

Föranmälan senast dagen innan till Jack Hicks (vänligen ange ungefärlig skostorlek och vikt);

073-24 37 821, info@multiadventures.se.

Vid förändrad väderlek (för mycket snösmältning innan turen eller oväder under genomförandet) förbehåller vi oss rätten att ställa in och meddelar i sådant fall kvällen innan turen.

Arr: Mulitadventures Sweden
Foto: Per Johansson