Till innehĂ„ll pĂ„ sidan Sök
Färnebofjärdens nationalpark

Vinnarna i fototävlingen Nationalparken i bilder

Tack för att ni röstat på era favoritbilder i vår fototävling Nationalparken i bilder! 😃 Nu har vi tre vinnare!

...och vinnarna Àr...
1a plats: Helene Antonsson, 2a plats: Minna Palmunen och 3e plats: Magnus Pamp. Stort grattis till er! I Är blev det alltsÄ en vinterbadande strömstare som tog hem vinsten. Andra priset knep en frostig spÄng, och pÄ tredje plats hamnade en stÀmningsfull vintervy frÄn nationalparkens huvudentré. Dessa bilder trycks upp som canvastavlor som kommer att pryda naturum under hösten (under förutsÀttning att vi hÄller naturum öppet dÄ), för att dÀrefter skickas som vinster till vinnarna.

Bland er som röstat har vi dragit tre vinnare som vinner varsin bok. Böckerna kommer med posten. Stort grattis till er ocksÄ!

Vi vill Ă„terigen tacka er alla som medverkat i vĂ„r tĂ€vling!