Fulufjällets nationalpark

Lilla Tangsjöstugan - ny uthyrningsstuga

Nu går det att hyra Lilla Tangsjöstugan i nationalparkens centrala del. Det är en uthyrningsstuga, och hela huset hyrs ut per natt eller veckovis. Stugan ligger mycket vackert vid Tangsjön och har ett minst sagt ogenerat läge.

Stugan har ett rum med fyra bäddar, bord, vedkamin & gasolspis. Här finns orörd fjällnatur, fjällvidder och tystnad. Du tar dig dit med en fin vandring eller skidtur från Brottbäcksstugan, cirka 10 km över fjället. Snöskoter är inte tillåtet i den här delen av parken.

Stugan har enkel utrustning för självhushåll. Vatten hämtas ute. Utedass. Ingen elektricitet. Husdjur är OK.

Strax intill ligger övernattningsstugan Tangsjöstugan som har 12 bäddar. Till Altarringen är det två kilometer vandring.

Bokning

Bokas via Länsstyrelsens telefon 010-225 03 74. (Kl. 9-16, vardagar)

Nyckeln till stugan ligger i kodlåst box.

Hela stugan 500:-/dygn eller 3000 :-/vecka.