Hamra nationalpark

Storytelling - om Troll, vittror och skogsrå

Lördag 8 september kl 19 är det storytelling i nationalparken. Vid den sprakande elden får du lyssna på Ann Nilsén från Länsmuseet Gävleborg som berättar om spännande varelser i skogen. Och hur dessa berättelser påverkar samhället än idag.

Samling vid huvudentréen. Ta med dig matsäck, stol och ficklampa. Aktiviteten kostar inget. Ingen anmälan.

Tillgänglig trätrottoar

Har du en barnvagn, rollator eller rullstol? Då kan du ta dig fram på trätrottoaren kring Huvudentrén. Underlaget är jämnt. Vid huvudentrén finns en tillgänglig torrtoalett.

Hitta hit

Hamra nationalpark ligger i Ljusdals kommun i Gävleborgs län. Du når nationalparken från Europaväg E45 mellan Sveg och Orsa via en avtagsväg österut från Fågelsjö. Följ vägvisningsskyltar och efter cirka 5 kilometer är du framme.

Kontakt: Rie Stagegaard, 010-225 12 42, rie.stagegaard@lansstyrelsen.se