Till innehåll på sidan Sök
Kosterhavets nationalpark

Så hanterar vi coronaviruset

Vi håller öppet på naturum Kosterhavet som vanligt tillsvidare medan entré Rossö är stängt för tillfället.

Naturum Kosterhavet har tillsvidare öppet som vanligt, torsdag-söndag, då besökstrycket så här års är litet. Entré Rossö håller för tillfället stängt men planerar att öppna till påsk igen, 10 april.
Vi följer så klart utvecklingen av coronaviruset och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi har valt att ställa in särskilda evenemang under de närmaste veckorna. Eventuella ändringar av våra öppettider och evenemang kommer att publiceras i vår kalender och på sociala medier.
Vi hoppas ni förstår detta men missa inte tillfällen nu att njuta av naturen i vårsolen och så får vi tillsammans hålla detta virus på avstånd!
Med vänlig hälsning Kosterhavets nationalpark!