Store Mosse nationalpark
""

Ändrade öppettider på naturum Store Mosse

På grund av sämre budget kommer naturum Store Mosse att ha förändrade öppettider under 2015.

Under 2015 kommer vissa förändringar i öppethållandet att ske på naturum Store Mosse.

• Mer än hälften av söndagarna under lågsäsong (sept-maj) stängs. Några storhelger (midsommar, jul, nyår) är naturum också stängt.

• Under högsäsong (jun-aug) anpassas öppettiderna efter den stora turistsäsongen. Det innebär att öppettiderna minskas något så att vi nu har öppet alla dagar från efter midsommar till sista augusti (tidigare 1/6-31/8).

• Vardagsöppet kl 9-13 måndagar och tisdagar ligger kvar.

• I övrigt har naturum öppet alla skollov som tidigare: sportlov, påsklov, svenska höstlovet samt vardagar på det danska höstlovet och jullovet.

Mer information om öppettider och program finns på http://www.sverigesnationalparker.se/park/store-mosse-nationalpark/besoksinformation/naturum/

För frågor kring förändringarna i verksamheten, kontakta:

Eva Wallander

Chef för Skötselenheten