Tivedens nationalpark

NYHETER

31 januari 2017

Invigning nya Tivedens nationalpark

Tivedens nationalpark blir snart både större och tillgängligare. Det vill vi fira med en nyinvigning under pompa och ståt den 19 maj 2017. Information och program är preliminära och kommer att uppdateras under våren.

31 oktober 2016

Huvudentrén färdigbyggd

Nu har lugnet lagt sig över nationalparkens huvudentré. Bygget är färdigt och den bemannade informationen har stängt för säsongen. Nu under vintern jobbar vi för fullt med att ta fram nya informations- och vägvisningsskyltar som kommer vara på plats till invigningen 19 maj 2017. Vi kommer även att sätta upp anvisningsskyltar på parkeringen.

19 september 2016

Bemanning tillbaka vid huvudentrén

Nu är bemanningen tillbaka vid huvudentrén för den kvarvarande säsongen.

9 september 2016

Entré Vitsand byggs om

20 juni 2016

Bemannad information vid Vitsand

På grund av ombyggnationen av entréområdet vid Huvudentrén finns under sommaren 2016 den bemannade informationen vid entré Vitsand.

23 februari 2016

Huvudentrén byggs om

Nu är ombyggnaden av Huvudentrén i full gång. De nya byggnaderna kommer vara klara till sommaren. Under tiden byggnationen pågår kommer delar av parkeringen att vara avstängd.

26 november 2015

Lederna markeras om

Nu har vi börjat markera om lederna i Tivedens nationalpark. Alla rundor kommer få en egen färgsymbol för att göra det lättare att hitta rätt i nationalparken.