Tivedens nationalpark
""

Lederna markeras om

Nu har vi börjat markera om lederna i Tivedens nationalpark. Alla rundor kommer få en egen färgsymbol för att göra det lättare att hitta rätt i nationalparken.

Totalt handlar det om drygt 3 mil av både gamla och nya leder som ska markeras upp. Arbetet kommer pågå under vintern och en stor del av 2016. Självklart är du välkommen ut i parken som vanligt, men tänk på att både nya och gamla markeringar kan finnas på leden du går.

På bilden ovan ses den lila ledmarkeringen för Trehörningsrundan, en av de nya lederna inom den kommande utvidgningen av parken, nästan en mil vandringsled runt hela Stora Trehörningen (obs. ännu inte färdigmarkerad).

Efterhand som de olika ledrundorna blir klara kommer du att hitta kartor för varje runda under Dokument och kartor.