PROGRAM: Lokal matberedskap - Föreläsning 2
Föreläsningar och möten med lokala matproducenter.
Om upplevelsen
Självförsörjningsgraden vid Nedre Dalälven och i Gästrikland är låg, även för sådant som går att odla i regionen. Om fler köper lokalt producerad mat ökar möjligheterna för lokala producenter att odla mer, förändra mer och skapa försörjning för sig själva och andra.
Möt Malin Pettersson som arbetat med att skapa marknader för lokala producenter, och Pia Rydberg Wallner, projektledare i Leaderprojektet Upplev smaken av Nedre Dalälven. Även lokala producenter är inbjudna.
Plats
Hörsalen vid naturum Färnebofjärden, Gysinge.
Fri entré. Vi bjuder på fika.
Arrangörer
Naturskyddsföreningen Sandvikenkretsen, Gysinge Torghandel och naturum Färnebofjärden.
Arrangemanget sker med stöd av Leader Nedre Dalälven.
Tid
Lördag 15/2 kl. 14.00-16.00
Dela med dina vänner
Dela den här sidan med dina vänner på Facebook, X (tidigare Twitter) och via mail.