Till innehåll på sidan Sök
Färnebofjärdens nationalpark
Faluröd stuga med farstukvist.

Hyra stuga i Färnebofjärden

I och med den rådande situationen med Covid-19 har vi för närvarande ingen uthyring av Torröstugan och Stad-Arvids stuga. Ta hand om varandra!

Om upplevelsen

På Dalälvens strand i Färnebofjärdens nationalpark ligger två röda stugor som du kan hyra i sommar. Här kan du tillbringa en vecka under enkla förhållanden, med naturen, älven och djurlivet precis inpå husknuten.

De båda stugorna Stad-Arvids stuga (”Stadarna”) och Torröstugan, ligger i den västra delen av nationalparken, vid Tyttboområdet. Stadarna ligger på fastlandet och Torröstugan på ön Torrön, en kort roddtur över älven.

Båda stugorna har sex bäddar vardera, och vid Stadarna finns en lillstuga med ytterligare två bäddar. Standarden är enkel. El och dricksvatten saknas, men vatten för disk och bad finns det gott om i Dalälven. Värme får du genom vedeldning och lagar mat gör du på vedspisen. Kvällslektyren avnjuter du i skenet från stearinljusen.

Torröstugan och Stadarna hyrs ut veckovis, måndag till måndag och kostar 2 200 kr per stuga och vecka.

""
Torröstugan. Foto: Länsstyrelsen

 

Tid

Ingen uthyrning för närvarande

Plats
Tyttbo och Torrön
Speciell utrustning

Stugorna är till största delen outrustade (ta med det ni vill ha). Ved finns på plats. Torrdass finns ute på gården (ta med eget papper).

Övrigt

Obs! Vi har ingen uthyrning för närvarande.

E-post: farnebofjarden@lansstyrelsen.se

Skicka en bokningsförfrågan till vår e-post (se adress ovan) innehållande namn, telefonnummer samt vilken vecka ni vill hyra. Vi besvarar ert mail så snart vi kan. Mvh  personalen på naturum Färnebofjärden

×