Söderåsens nationalpark
Dalbergs stuga, en gammal röd stuga med vita knutar och vit dörr. Huset har ett plåttak där man ser att det växer mossa. Skogen skymtas bakom och mitt på gårdsplanen står en grön gammal vattenpump.

Platser där du kan sova i parken

Här finns övernattningsmöjligheter i och vid våra raststugor. Tänk på att alltid städa efter besöket.

Om upplevelsen

Liagården

Liagården:  I trädgård kan man tälta eller sova i vindskyddet. Toaletter, grillplats och vatten finns utomhus.
Ved finns på plats, men du får såga och klyva den själv (såg och yxa finns). (Torpet är f.n. stängt inför en rivning senare i år)

Dahlbergs

Dahlbergs är alltid öppen, gratis och går inte att förboka. Det finns plats för ca 30 personer inomhus. I trädgården kan man tälta. Toaletter, grillplats och vatten finns utomhus; kamin inomhus. Ved finns på plats, men du får såga och klyva den själv (såg och yxa finns). Ingen el.

Killahuset

Om du vill kan du boka Killahuset. Nyckel hämtas och lämnas under naturums öppettider. Kostnad 500:-/dygn; gratis för skolor. Här finns 6 britsar samt sovloft för ca 20 personer. I trädgården får man tälta. Toaletter och grillplats finns utomhus; kamin inomhus. Ved finns på plats, men du får såga och klyva den själv (såg och yxa finns). Ingen el. Vatten får du ta med dig.

Om du vill boka Killahuset kan du ringa 0435-44 21 20 eller skicka e-post till

Hela året