Sök
Store Mosse nationalpark
Närbild på amiralfjäril sittandes på en rosa kärleksört

Samarbetspartners

Aktörer som har aktiviteter för besökare i eller i direkt anslutning till en nationalpark har möjlighet att bli samarbetspartner till nationalparken.

Logga för Store Mosse nationalparks samarbetspartners, nationalparksstjärnan med text
Samarbetsloggan

Våra samarbetspartners har fått en utbildning i varumärket Sveriges nationalparker och vad det innebär att jobba i en nationalpark. Efter utbildningen får samarbetspartnern rätt att använda logotypen för samarbete med Store Mosse nationalpark.

Genom att visa att aktören samarbetar med Store Mosse nationalpark kan vi tillsammans bidra till att du som besökare får en bra upplevelse i samband med ditt nationalparksbesök.

Är du intresserad av att bli samarbetspartner med nationalparken? Kontakta naturum:

   

Våra samarbetspartners

Bjorsbo Forest & Lake Hideaways 

 Logga för samarbetspartner Bjorsbo Forest & Lake Hideaways

Bjorsbo Forest & Lake Hideaways är en liten camping mitt i skogen vid en skogssjö. Du kan boka vedeldad bastu och guidade naturupplevelser med häst. Bada och fiska, eller ta en tur i roddbåten.

Enets marmeladeri, bageri & catering

Enets erbjuder matlagning i nationalparken och picknickkorgar utöver det vanliga. Med fokus på klimatsmarta och närproducerade råvaror i säsong får ni en komplett och hållbar måltid med er ut i naturen. Pris efter aktivitet och antal deltagare.